Expertise

Een HTDS consultant is een specialist op het gebied van human centered design, die in staat is om uw ideeën samen met u om te zetten in functionele specificaties en een conceptueel ontwerp van uw nieuwe werkomgeving. Werkomgevingen die gekenmerkt worden door een complexe Human machine interface HMI en waarbij u wilt dat u uw ambitie voor de komende jaren kunt waarmaken.

HTDS heeft ervaring met kritische HMI projecten in een aantal branches waar dit type werkomgevingen onderdeel zijn van een adequate aansturing van  bedrijfsprocessen.
Deze branches zijn: de Petrochemie, de Energiemarkt, de Scheepsvaart, Productielijnen, Haven en Overslag, Transport en Verkeer, Overheid en Bankwezen.
Deze werkomgevingen bestaan uit een fysieke component (operatie werkplekken, cockpitconfiguraties, ondersteunende werkplekken, etc) en een softwarematige component (DCS systemen, Alarmen, Sturingsprogramma’s, Communicatie programma’s, etc)

De expertise van HDTS is ontwikkeld op een groot aantal nationale en internationale projecten voor “leading organisations” in de betreffende branche gedurende 20 jaar.