HTDS, zeer ervaren consultancy

HTDS is een project consultancy organisatie waar alle kennis, kunde en ervaring op het gebied van human centered design / Human Factors van Fysergo BV is ondergebracht. De naam, Human Technology Design Solutions, geeft aan wat onze expertise is en wat u van ons mag verwachten; oplossingen waarin alle relevante human factors zijn doordacht en meegenomen in het (functionele) ontwerp en implementatie.

Ons specialisme is het uitvoeren van doeltreffende en efficiënte functionele analyses bij het ontwerp van kritische Mens Machine Interface werksituaties, zoals controlekamers, scheepsbruggen, kraancabines, laboratoria, procesinstallaties en productielijnen.

Dit doen wij met een door ons gefaciliteerde en gestructureerde aanpak inclusief het gebruik van een set aan tools & techniques. Wij zijn in staat om samen met u middels een efficiënt programma van een beperkt aantal workshops uw nieuwe ideeën of management filosofie te vertalen in een operatie filosofie en deze daarna te implementeren naar een functioneel ontwerp en detail ontwerp. De door ons opgeleverde functionele specificaties zijn geschreven op maat van wat leveranciers nodig hebben om in één keer hun producten goed op te leveren.

Het resultaat is een efficiënte, veilige en gezonde werkomgeving waarin uw bedrijfsprocessen en uw werknemers volledig tot hun recht komen.