HTDS Team, zeer ervaren professionals

Kennis, ervaring, kunde. De human factors consultants van HTDS kennen de waarde van het ontwerp van kritische Mens Machine Interface werksituaties. Hun consultancy vaardigheden betreffen zowel het adviseren over alle vakinhoudelijke aspecten als kennis en ervaring van en met change management aspecten.

Zij definiëren, samen met de opdrachtgever en andere relevante stakeholders, de beoogde operatie filosofie en helpen dit te vertalen naar een functioneel ontwerp. Dit doen zij door het faciliteren van ontwerpsessies met gebruikers en de andere relevante stakeholders. Zo zorgen zij ervoor dat met een beperkt aantal slagen een breed gedragen functioneel ontwerp van de nieuwe werksituatie wordt opgeleverd.

De Human Factors consultants van HTDS hebben een uitgebreide ervaring met het ontwerpproces en met alle relevante factoren die bij het ontwerp van kritische HMI (Human Machine Interface) factoren een rol spelen. Het betreft hier zowel greenfield als brownfield projecten, zowel nationaal als internationaal, waar een goede HMI cruciaal is voor de output van het project. HTDS heeft vanuit deze basis een ruime ervaring opgedaan.